Skip to content

Vacature System Engineer Hydrauliek

Zutphen, Gelderland, Nederland€ 3.300 - € 4.750 per maandEngineering

Functieomschrijving

Bij Motrac Industries zijn we op zoek naar een System Engineer met specialisatie in hydrauliek. Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hydraulische aandrijfsystemen. Onze hydraulische systemen worden gebruikt in diverse sectoren, variërend van trekkers met veldspuiten tot hydraulische kermisattracties.

Wat ga je doen als system engineer? 

In deze functie werk je nauw samen met onze Engineers om tot praktische en innovatieve oplossingen te komen. Je gaat werken met A-merk hydrauliek van Linde Hydraulics en construeert en berekent klantspecifieke systemen. Verder adviseer jij de klant bij technische keuzes gedurende het project. Ook zul je verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van de inbedrijfstelling of assemblage in de werkplaats.


Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een passie voor hydrauliek en een sterk technisch inzicht. Je bent in staat om problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast ben je communicatief sterk en in staat om effectief samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie. Solliciteer op onze vacature van Service Engineer Hydrauliek en ontdek wat wij allemaal doen op het gebied van hydrauliek!


Wie zijn we en wat doen we? 

Motrac Industries is al 70 jaar actief in hydraulische en elektrische engineering. Het team van specialisten ontwikkelt, engineert, bouwt en repareert aandrijvingen en klantspecifieke systemen. Vanuit het nieuwe pand in Zutphen werken wij met 60 collega's aan diverse projecten, zowel nationaal als internationaal. Bij Motrac Industries wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om diverse interne en externe opleidingen en trainingen te volgen.

Vereisten

Dit krijg je van ons!

 • Salaris tussen €3300,- & €4750,-
 • Ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren door interne & externe opleidingen!
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstdeling & eindejaarsuitkering
 • Een fijne werkplek met veel daglicht, flexibele werktijden & een sportruimte 
 • Veel vrijheid! Wij denken in mogelijkheden en zeggen dan ook graag; "Bouw maar!"
 • 27+13!! Vrije dagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een fijn team wat voor elkaar klaarstaat! 

dit-krijg-je-van-onsDit is handig om te hebben

 • Afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting automotive, werktuigbouwkunde óf elektrotechniek
 • Interesse in aandrijftechniek en voertuigen
 • Je toont initiatief en jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen
 • Beheersing van de Engelse taal. Duits is mooi meegenomen, maar valt ook te leren!


Heb jij interesse in deze afwisselende functie en ben je nieuwsgierig wat het team van Motrac Industries jou te bieden heeft? Dan nodig ik je graag eens uit om bij ons op de vloer te kijken met een kop koffie. 

Liever eerst bellen of appen? Druk op de Whatsapp button hieronder of bel naar 0682052120.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar