Skip to content

Vacature: System Engineer Hydrauliek

Zutphen, Gelderland, Nederland€ 3.300 - € 4.750 per maandEngineering

Functieomschrijving

Bij Motrac Industries zijn we op zoek naar een System Engineer met specialisatie in hydrauliek. Als system engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hydraulische aandrijfsystemen. Onze hydraulische systemen worden gebruikt in diverse sectoren, variërend van trekkers met veldspuiten tot hydraulische kermisattracties.

Wat ga je doen als System Engineer? 

Als System Engineer bij Motrac Industries speel je een cruciale rol in ons team. Je werkt nauw samen met onze Engineers om innovatieve en praktische oplossingen te realiseren. Je gaat aan de slag met hoogwaardige hydraulische systemen van Linde Hydraulics en ontwerpt en berekent klantspecifieke systemen. Daarnaast adviseer jij klanten over technische beslissingen gedurende het project. Je draagt ook de verantwoordelijkheid voor het actief begeleiden van inbedrijfstelling en assemblage in onze werkplaats. 


Om succesvol te zijn in deze rol, heb jij ruime ervaring in hydrauliek en beschik je over een sterk technisch inzicht. Je denkt in uitdagingen en hebt het vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken. Je bent een communicatief sterk persoon en werkt graag samen met diverse teams in een organisatie.


Wie zijn we en wat doen we? 

Motrac Industries is al 70 jaar actief in hydraulische en elektrische engineering. Het team van specialisten ontwikkelt, engineert, bouwt en repareert aandrijvingen en klantspecifieke systemen. Vanuit het nieuwe pand in Zutphen werken wij met 60 collega's aan diverse projecten, zowel nationaal als internationaal. Bij Motrac Industries wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om diverse interne en externe opleidingen en trainingen te volgen.

Vereisten

Dit krijg je van ons!

 • Salaris tussen €3300,- & €4750,-
 • Ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren door interne & externe opleidingen!
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstdeling & eindejaarsuitkering
 • Een fijne werkplek met veel daglicht, flexibele werktijden & een sportruimte 
 • Veel vrijheid! Wij denken in mogelijkheden en zeggen dan ook graag; "Bouw maar!"
 • 27+13!! Vrije dagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een fijn team wat voor elkaar klaarstaat! 

dit-krijg-je-van-onsDit is handig om te hebben

 • Afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting automotive, werktuigbouwkunde óf elektrotechniek
 • Interesse in aandrijftechniek en voertuigen
 • Je toont initiatief en jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen
 • Beheersing van de Engelse taal. Duits is mooi meegenomen, maar valt ook te leren!


Heb je interesse in deze boeiende functie en wil je ontdekken wat Motrac Industries jou te bieden heeft? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kom eens langs voor een kop koffie en rondleiding bij ons in Zutphen. 

Liever eerst bellen of appen? Druk op de Whatsapp button hieronder of bel naar 0617195385.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar