Skip to content

Vacature System Engineer Elektrotechniek

Zutphen, Gelderland, Nederland€ 3.300 - € 4.750 per maandEngineering

Functieomschrijving

Als System Engineer Elektrotechniek bij Motrac Industries werk je aan uitdagende projecten waarbij je de meest complexe systemen gaat omzetten naar elektrische aandrijving. Denk hierbij aan projecten als het elektrificeren van een asfalteermachine of het compleet uitwerken van een prototype trekker.

Wat ga je doen als system engineer? 

Je werkt in teamverband samen met collega engineers, monteurs, inkoop en logistiek om het project van aanvraag tot oplevering te realiseren. Samen met het engineersteam kom jij tot praktische oplossingen en nieuwe ideeën. Daarnaast leg je de eisen voor elektrische aandrijfsystemen vast, bijvoorbeeld de draaicirkel of de minimaal haalbare helling.


Je ontwikkelt klantspecifieke systemen en werkt deze uit in schema's en simulatiemodellen (afhankelijk van je specialisatie). Soms maak je verificatie- en testplannen en voer je deze uit. Je adviseert de klant bij technische keuzes gedurende het project en werkt mee aan prototypen.

Als System Engineer analyseer je de klantwensen en werk je aan het optimaliseren van de systeemprestaties. Kortom, als System Engineer Elektrotechniek bij Motrac Industries werk je aan uitdagende projecten waarbij je samenwerkt met verschillende disciplines om de mooiste projecten te realiseren in de booming wereld van E-drive. 


Wie zijn we en wat doen we? 


Motrac Industries is al 70 jaar actief in hydraulische en elektrische engineering. Het team van specialisten ontwikkelt, engineert, bouwt en repareert aandrijvingen en klantspecifieke systemen. Vanuit het nieuwe pand in Zutphen werken wij met 60 collega's aan diverse projecten, zowel nationaal als internationaal. Bij Motrac Industries wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om diverse interne en externe opleidingen en trainingen te volgen.

Vereisten

Dit krijg je van ons!

 • Salaris tussen €3300,- & €4750,-
 • Ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren door interne & externe opleidingen!
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstdeling & eindejaarsuitkering
 • Jij bent continu bezig met iets nieuws! Eigenlijk ontwerp en bouw je dingen die nooit zijn gebouwd
 • Een fijne werkplek met veel daglicht, flexibele werktijden & een sportruimte 
 • Veel vrijheid! Wij denken in mogelijkheden en zeggen dan ook graag; "Bouw maar!"
 • 27+13!! Vrije dagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een fijn team wat voor elkaar klaarstaat! 

dit-krijg-je-van-onsDit is handig om te hebben

 • Afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting automotive, werktuigbouwkunde óf elektrotechniek
 • Interesse in aandrijftechniek en voertuigen
 • Je toont initiatief en jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen
 • Beheersing van de Engelse taal. Duits is mooi meegenomen, maar valt ook te leren!


Met onze E-drive oplossingen geven wij vorm aan een nieuwe (duurzame) toekomst. Geef jij ook vorm aan jouw toekomst en ben je nieuwsgierig wat het team van Motrac Industries jou te bieden heeft? Dan nodig ik je graag eens uit om bij ons op de vloer te kijken met een kop koffie. 

Liever eerst bellen of appen? Druk op de Whatsapp button hieronder of bel naar 0682052120.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar