Skip to content

Vacature: System Engineer Elektrotechniek

Zutphen, Gelderland, Nederland€ 3.300 - € 4.750 per maandEngineering

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor uitdagende projecten waarbij je complexe systemen naar elektrische aandrijvingen transformeert? Denk aan het elektrificeren van asfalteermachines of het volledig uitwerken van een prototype trekker.

Wat ga je doen als System Engineer? 

Als System Engineer Elektrotechniek bij Motrac Industries werk je in teamverband met collega-engineers, monteurs, inkoop- en logistieke experts aan het volledige traject, van projectaanvraag tot oplevering. Samen met het engineersteam bedenk je praktische oplossingen en nieuwe concepten. Bovendien ben jij verantwoordelijk voor het vastleggen van de specificaties van elektrische aandrijfsystemen, zoals de draaicirkel of de minimaal haalbare helling.


Je ontwikkelt klantspecifieke systemen en werkt deze uit in schema's en simulatiemodellen (afhankelijk van je specialisatie). Soms maak je verificatie- en testplannen en voer je deze uit. Je adviseert de klant bij technische keuzes gedurende het project en werkt mee aan prototypen.

Als System Engineer analyseer je de wensen van de klant en werk je aan de optimalisatie van systeemprestaties. Kortom, je werkt dagelijks aan boeiende projecten! Waarbij je samenwerkt met diverse disciplines om hoogwaardige oplossingen te realiseren in de snelgroeiende wereld van E-drive. 


Wie zijn we en wat doen we? 


Motrac Industries is al 70 jaar actief in hydraulische en elektrische engineering. Het team van specialisten ontwikkelt, engineert, bouwt en repareert aandrijvingen en klantspecifieke systemen. Vanuit het nieuwe pand in Zutphen werken wij met 60 collega's aan diverse projecten, zowel nationaal als internationaal. Bij Motrac Industries wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om diverse interne en externe opleidingen en trainingen te volgen.

Vereisten

Dit krijg je van ons!

 • Salaris tussen €3300,- & €4750,-
 • Ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren door interne & externe opleidingen!
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstdeling & eindejaarsuitkering
 • Jij bent continu bezig met iets nieuws! Eigenlijk ontwerp en bouw je dingen die nooit zijn gebouwd
 • Een fijne werkplek met veel daglicht, flexibele werktijden & een sportruimte 
 • Veel vrijheid! Wij denken in mogelijkheden en zeggen dan ook graag; "Bouw maar!"
 • 27+13!! Vrije dagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een fijn team wat voor elkaar klaarstaat! 

dit-krijg-je-van-onsDit is handig om te hebben

 • Afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld richting automotive, werktuigbouwkunde óf elektrotechniek
 • Interesse in aandrijftechniek en voertuigen
 • Je toont initiatief en jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen
 • Beheersing van de Engelse taal. Duits is mooi meegenomen, maar valt ook te leren!


Met onze E-drive-oplossingen geven we vorm aan een nieuwe, duurzame toekomst. Wil jij ook jouw toekomst vormgeven en ben je nieuwsgierig naar wat het team van Motrac Industries jou te bieden heeft? Kom dan langs voor een kop koffie en ontdek het zelf. 

Liever eerst bellen of appen? Druk op de Whatsapp button hieronder of bel naar 0617195385.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar